En ny familjemedlem :)



Detta är inget jag gått ut med offentligt i denna blogg.


Vet inte varför faktiskt, det har bara varit så himla kul att hålla på det in i det sista. Endast våra närmaste vänner och familj som har vetat om det.

Idag åkte vi och hämtade hem en efterlängtad liten valp, en Chinese Crested Dog.
En helt galet söt & social nakenhane på 8veckor.


VÄLKOMMEN SÖTNOS!


KLICKBARA BILDER!


Som vi har längtat efter denna dag.

Och det känns bara så himla rätt! Bilden ovan är tagen idag hemma hos oss och han har redan kommit tillrätta och har myst in sig i ett hörn med sitt gosedjur som vi fick med.

Vi kommer att kalla honom för Uno *fniss* 


Mogge visste inte riktigt vart han skulle ta vägen när vi kom med Uno.

Det var så himla kul, han bara sprang runt och sniffade och pep som ett litet marsvin. Följde efter Uno som en svans hihi. 


"Mamma, vad är detta för konstigt?"
"Sniff, sniff... Han luktar ju så himla konstigt!"



Uno fick ta över Mogges första tröja, den blåa.

Men den var faktiskt lite för liten redan. Mogge var så mycket mindre när vi fick honom, den blåa tröjan var ju alldeles för stor för honom. Haha!

En välutvecklad kille, Uno.

När vi sedan kom hem så tassade de båda runt lite, Mogge gick mest efter och sniffade Uno i baken som vanligt. Han blev nästan lite för på ett tag så vi fick säga åt honom ett par gånger. Men sedan skärpte han sig och tog det lugnare med lillen.

Uno slocknade först och sedan slockade Mogge också!


Uno
8 veckor gammal
Mogge
1år1mån1v
gammal



Så i fortsättningen kommer detta bli Mogges & Unos blogg.


Vilket äventyr det ska bli!

10 kommentarer:

  1. :) Skönt se att allt går så bra!Ska bli kul kunna följa de bägge brorsorna här hos er.
    Kram från oss Barbie Dolls

    SvaraRadera
  2. Grattis till tillökningen! Han är så söt! =) /Lotta & CaraMia

    SvaraRadera
  3. Lotta: Hej och tack så mycket! Hihi, det känns så himla kul :) Allt bra med er? Jag tänkte just på er häromdagen faktiskt. Tänkte om ni ska ställa CaraMia något i år? Kanske i Västerås nu i slutet av april? Skulle vara så kul och ses!

    SvaraRadera
  4. Barbie Dolls: Åh, det har verkligen gått bra idag! Verkar som att Uno redan känner sig hemma och visar redan Mogge var skåpet ska stå (trodde det skulle vara tvärtom hihi?). Självklart här kommer det bloggas och fotas hihi! Massa kramar

    SvaraRadera
  5. Nämen vilken söting! Grattis :D

    SvaraRadera
  6. Så söööt! Jag smälter!! :D
    Lycka till!

    SvaraRadera
  7. Frika: Hihi, tack. Ja, han är en riktig gobit! :D

    SvaraRadera
  8. Petra: Tack så mycket :) Ja, vi dog också lite när vi hämtade honom hehe.

    SvaraRadera
  9. Hej! Här är allt bara bra! Väntar på att våren ska nå oss här uppe i norr snart, har varit lite kalla dagar och lite snöfall men snart ska det väll vända tycker jag :) Har kikat lite mer på lokala utställningar. Alfta i juli men även ev i avesta tror jag det var i juni. Annars inga planer. Vad kul att ni ställer ut snart! Ska bli intressant att även få följa Uno i framtiden :) Hoppas vi kan ses på nån utställning i sommar! vore skoj! :)

    SvaraRadera
  10. Lotta: Ja, vi väntar här i mitten av Sverige också. Idag snöar det igen :( Jag vill inte ha mer blask och snö nu. Vill ha vår, sommar och värme!!! + att det är så underbart för hundarna när det är varmt ute! Vad är det för utställbning i Avesta? Inoff? Kanske vi också kan ställa på så vi får en chans och ses :) Vi har bara planerat för Mogge här i Västerås i April och sedan en för Uno i Augusti (tror det var södertälje, inget anmält ännu). Tycker du ska starta en blogg för Caramia :-P hihi

    SvaraRadera