Hundlek!



Häromdagen åkte vi ut till sambons föräldrar.


Vi ses tyvärr alldeles för sällan.

Men nu var vi verkligen tvungna att passa på då de fått hem en liten rottweiler valpis. Älska valpar! Sambons föräldrar har alltid haft rottweilers, men för någon månad sedan fick de lov att ta bort den äldre (9åriga Donna) så blev Kickan 7år ensam kvar.

Så hittade de lilla Ronja.


Ronja och Mogge
Kickan och lilla Ronja
Sniff sniff!
Uno!



Sist vi var ut dit så var Mogge kanske 8månader, minns inte riktigt. Då tyckte han att de stora rottis tjejerna var lite läskiga och vågade inte riktigt leka med dem.

Men nu så gick de hur bra som helst, han tyckte först Ronja (valpen) var dryg, ni vet ju hur valpar är + att Ronja var större än Mogge haha. Uno höll sig mest vid sidan av, han tittade mest på och sniffade tjejerna i baken när de inte märkte.

Han tyckte nog de va lite småläskiga. Ronja försökte däremot busa upp Uno flera gånger men hon var väl för hårdhänt. Plutten då...

Det skiljer bara 5dagar mellan Uno och Ronja.


Kickan den stora rottweiler tjejen måste vara den lugnaste hunden jag träffat. En bestämd men så himla lugn dam. Hur go som helst!


1 kommentar:

  1. Syster Yster önskar storebror Lycka Till i helgen <3 Svar på din önskan:Det vore jätteskoj så få se när tiden finns bara,vi har lite många projekt just nu!
    kram från Barbie Dolls

    SvaraRadera