Mogge 15v



Nedan ser ni 2 ganska färska bilder på lilla mig. Igår vägde husse mig och jag väger nu 3,3kg och jag är 3mån 3v 3dagar gammal idag!

Matte mätte även mankhöjden på mig idag. Måttbandet sade ca 26cm.


3mån 2v 6dagar
3mån 3v 1dag


Husse fick till en shyst stå-bild. Matte tycker jag ser riktigt ståtlig ut på den!


Vad tycker ni då???



(Bilderna är klickbara)


6 kommentarer:

  1. Stora killen!! :) Väger snart lika mycket som Caramia och är bara 3 månader! Supersöt! :)

    SvaraRadera
  2. Lotta: Hihi, är det sant? Vi som trodde han skulle bli en liten plutt eftersom han var minstingen i kullen men det verkar bli tvärtom :) Har du ingen sida där du har bilder på Caramia? Vore så kul och se :) hur mkt väger hon och hur hög i mankhöjd är hon?

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja Caramia väger 4 kg! Så han är ju snart där han också! =) Har du facebook? Har ett gäng med bilder på henne där! Mankhöjd har jag inte kollat än men får ta och göra det.

    SvaraRadera
  4. Lotta: Jaha, då är hon ganska liten då? Har hon växt klart? Jag har ju inte facebook, men brorsan har, skulle kunna gå in där och kika din profil :) Vad heter du i efternamn? /Satu

    SvaraRadera
  5. Lotta Karlsson kan du söka på facebook. Är profil bild på mig och min andra hund när hon var valp! :) Ja hon är inte så stor, vägde som sagt 92 g när hon föddes. Jag tror hon har växt klart, håller på och bygger lite muskler nu bara.

    SvaraRadera
  6. Lotta: Jag sökte. Hittade flera med hund, ingen valp? Hmm.. Oj, var hon så liten hihi, tyckte Mogge var en lite plutt, han vägde ändå 144g när han föddes :D

    SvaraRadera